Inlägg märkta "karlskrona"

23

januari

Tresteg i Snedsteg

Nu är det klart! Idag släpps det upp extra föreställningar i både Skövde och Jönköping för skrattsuccén Tresteg i Snedsteg som i vår beger sig ut på stor Sverigeturné. Premiär blir det på Halmstads Teater den 19 februari 2016. Totalt besöks 12 orter runt om i landet. Föreställningen pågår i ca 2,5 timmar med paus. Tiderna, kl. 15.30 och 19.30

Annika_Thomas640
Fotograf: Mats Bäcker

Efter utsålda hus på Krusenstiernska teatern i Kalmar och Lisebergsteatern i Göteborg blir det nu turné för skrattsuccén ”Tresteg i Snedsteg” med Thomas Petersson och Annika Andersson i spetsen. Med sig har de farsfavoriterna Carina Lidbom, Robin Stegmar, Alexander Stocks och Anna-Karin Palmgren. Regi av Adde Malmberg!

Biljetterna är släppta via: www.showtic.se eller på telefon: 0771-134300

Turnéplan våren 2016: ”Tresteg i Snedsteg”

19 februari Halmstads Teater

20 februari Halmstads Teater

(med reservation för eventuella ändringar) www.showtic.se

Handlingen – Tresteg i Snedsteg
Det kunde ha varit en bra idé av henne (Carina Lidbom) att låna ut sitt hus till sin bästa väninna (Annika Andersson) för lite ”rajtan-tajtan” vid sidan om, med den där killen från badmintonhallen (Alexander Stocks). Samtidigt som hon själv kan sticka över till väninnans make (Robin Stegmar) för lite eget ”rajtan-tajtan” när hennes man (Thomas Petersson) ändå blivit tvungen att flyga iväg till Stockholm på konferens.

Men som väntat kan ett korthus byggt på lögner och smussel i ett medelklasshem på 60-talet, raseras vid minsta påfrestning utifrån. Det räcker med en tilltagande dimma som hindrar makens flyg från att lyfta, så att även han landar hemma med flygvärdinnan (Anna-Karin Palmgren) för att ägna sig åt lite ”rajtan-tajtan”. Dimman, som ligger lika tät som intrigerna, hindrar även någon från att åka, någon annan från att smita, en tredje från att lämna och de flesta från att komma.

Övriga platser i Sverige

21 februari Helsingborg, Konserthus

4 mars Karlskrona, Konserthusteatern

5 mars Malmö, Slagthuset

10 mars Linköping, Konsert & Kongress11 mars Västerås. Konserthuset

17 mars Skövde, Stadsteater

18 mars Skövde, Stadsteater ”EXTRAFÖRESTÄLLNING INSATT Kl.16.00”!

19 mars Jönköping, Konserthus Elmia ”EXTRAFÖRESTÄLLNING INSATT Kl.15.30”!

20 mars Norrköping, Louis De Geer Konsert & Kongress

31 mars Karlstad, CCC

01 april Örebro, Conventum Kongress

3 april Växjö, Konserthus

2Entertain och Vicky Nöjesproduktion

werecki promotion company – Promotion mot Press, Radio, Ny media och TV. Projektledning och rådgivning i samband med skivreleaser, teaterpremiärer, konserter, turnéer och krogshower. Promotionturneér, pressdagar med både internationella som nationella artister inom musik, teater och nöjesbranschen.

Besök oss gärna även på: www.werecki.com

8

april

Timoteij ger kyrkokonserter med “En smak av sommar”

Om Timoteij

Timoteij slog igenom 2010 då de deltog i Melodifestivalen med låten ”Kom” och medverkade även 2012 med låten ”Stormande hav”. Tjejerna sålde guld med albumet ”Längtan” som därefter följdes upp med albumet ”Tabu” 2012.

Timotej650

Timoteij har sedan dess medverkat i både TV, radio och andra större arrangemang runt om i Sverige såsom ”Så ska det låta”, ”Fångarna på fortet”, ”Sommarlovsmorgon”, ”Lotta på Liseberg”, ”Sommarkrysset på Gröna Lund”, ”Dobidoo”, ”Nyhetsmorgon” mm.

Timoteij består av Cecilia Kallin, Johanna Pettersson, Elina Thorsell och Bodil Bergström. Förutom att alla sjunger spelar de dessutom gitarr, fiol, flöjt och dragspel. De gick alla i samma klass på gymnasieprogrammet Music and Production, MoP, i Skara.

Varför en kyrkoturné?

Det finns en härlig känsla i att höra ett välstämt instrument och en skön stämsång med den akustik som bara kyrkor kan erbjuda. Det blir en helt annan stämning och känsla inte bara för åhörarna utan också för musikerna och Timoteij. Det känns som en bra plats att verkligen ta till sig dessa somriga låtar och njuta till fullo.

Vad får man lyssna till?

Tanken är en stämningsfull blandning av sommarmelodier som innefattar Timoteijs egna låtar men också inslag av exempelvis Tomas Ledin, Ted Gärdestad, Marie Fredriksson, Peter Jöback samt även sakrala inslag. En smak av sommar helt enkelt.

Var kan man lyssna på ”En smak av Sommar”?

5:e maj ger vi en konsert i Karlskrona, 11:e maj i Fredriksbergskyrkan i Falköping och 12 maj i Vänersborgs Kyrka. Vi håller tummarna för några härliga vårkvällar.

För mer information besök www.facebook.com/timoteij.official eller www.timoteij.se