26

oktober

Nya Nokian Hakkapeliitta vinterdäck, testvinnare!

Nokian_Hakkapeliitta8_blue6
Foto/Källa; Nokian Tyres

Nya Nokian Hakkapeliitta vinterdäck har dominerat motortidningarnas vinterdäcktester i Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Ukraina. Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 har förutom ett test hittills vunnit samtliga däcktester i Sverige, Finland, Norge, Ryssland och Ukraina. Det nya nordiska dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R2 har hittills vunnit däcktester i Sverige, Finland och Ryssland.

Läs mer här på vår systersajt!

Det här inlägget postades den 26 oktober, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Nyttigt & Roligt och är taggat , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar