15

november

Magiska upplevelser med häst och släde/vagn i Hälsingland!

Tur o Ton i Hälsingland tar emot gäster på turer med häst och vagn eller släde. Lokala delikatesser blandas med skrönor och lättsam musik från trakten.


Foto; Börje Norfelt

Maria och Roger Svärd, som driver Tur o Ton, lever, musicerar och kör häst tillsammans. Helst i skogen! Med jord- och skogsbruket Svärds som bas, nära Ljusnans klara vatten och med blånande berg i fonden, bjuds här både lättsam musikunderhållning och gedigna natur- och kulturupplevelser.

Läs mer här om denna underbara upplevelse på Hittaupplevelse!

Det här inlägget postades den 15 november, 2011 av Carl Stridsberg i Allmänt, Högtid & Fest, Jul & Nyår, Månadens resa/upplevelse, Svenska turistmål. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar