22

september

VM i fridykning, dyk 1 avklarat och klarat!

Jag följer ju med glädje och nyfikenhet, Annelie Pompe, äventyrskvinnan, fridykerskan, Mount Everest bestigaren och föreläsaren här på bloggen. Nu har hon precis avklarat sitt första fridyk i VM i fridykning. Det blev “blygsamma” 72m första dyket.

Läs vidare om Annelie nedan:

”Det är ett slagfält där ute”, är det första min fridykningscoach Sebastian Näslund säger när jag kommer ut till dykplatsen. Höga vågor, sämre sikt och kallare än tidigare. Åskovädret har ruskat om havet och fridykarna. Fler än vanligt vänder innan bottenplattan eller svimmar på eller under ytan.

Annelie på väg upp…..

Läs mer på hennes egen blogg här!

Om ni söker på Annelie Pompe i sökrutan på bloggen här så får ni upp mer om vad jag skrivit om henne…. Annelie finns också presenterad inne på Hittaupplevelse.se

 

Det här inlägget postades den 22 september, 2011 av Carl Stridsberg i Allmänt, Annelie Pompe, Evenemang & Tävlingar, Gästbloggare. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar