24

augusti

Annelie Pompes Fridyknings-VM, nedräkning 3 veckor!

Snart är det dags för Annelie Pompe, världens bästa fridykerska (som vi fått glädjen att få följa här på vår blogg), att försöka sätta nytt världsrekord!

Läs vad hon skriver här på sin blogg;
“Äntligen börjar det likna något! Jag närmar mig, men är långtifrån nära mina rekorddjup. Men det är inte det viktigaste. Jag kan inte fridyka efter en plan, efter statistik eller siffror. Fridykning handlar om så mycket mer. Det handlar om hela kroppen. Jag har en bit av Everest i lungorna, ett immunförsvar i spillror och ett berg av minnen i sinnet. Men jag älskar att vara i havet!”

Mer om Annelie Pompe
Annelie Pompe älskar utmaningar. Just därför ska hon försöka slå två rekord. Hon försökte bestiga Everest utan syrgas, men var tvungen att använda syrgas. Istället blev hon den första svenska kvinnan att klättra uppför bergets nordsida. Hösten 2011 ska hon försöka sätta nytt världsrekord i fridykning till 161 meter – på ett enda andetag!

Följ henne på hennes blogg här; http://deepeverest.se

Det här inlägget postades den 24 augusti, 2011 av Carl Stridsberg i Allmänt, Annelie Pompe, Evenemang & Tävlingar, Gästbloggare. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar