8

juni

Bouncy boxing & Sumobrottning!

Bouncy boxing

Utmana din stöddiga chef eller bruden/brudgummen på en boxningsmatch med jätte handskar och skor. En mycket rolig aktivitet som passar alla oavsett fysik eller styrka.

Bouncy boxing är ett utav Fitnesslab´s aktiviteter som snabbt blivit uppskattad bland möhippor, svensexor och företagsaktiviteter. Iklädd i mjuka jättehandskar, jätteskor och hjälm finns ingen risk för skador men för skratt och adrenalin.  Plats: Tulegatan 35 i Stockholm

Sumobrottning

När man sumobrottas klär man sig i jättedräkter som omvandlar en till gigantiska sumobrottare med peruk och sumobälte. Det lustiga utseende man får som sumobrottare uppskattas starkt av motståndarna och åskådarna.

Sumobrottning passar alla oavsett ålder och fysik. Det är dessutom ett bra tillfälle att ta roliga och minnesvärda bilder. Vi garanterar skratt, svett och träningsvärk!

Läs mer här om dessa båda festliga och roliga aktiviteter!

Det här inlägget postades den 8 juni, 2010 av Carl Stridsberg i Allmänt och är taggat , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar