8

juni

Midsommarblomster

Midsommarafton närmar sig snabbt. Alltför snabbt tycker jag. Sommaren i Sverige är alltför kort och det mesta regnar bort, som Tomas Ledin sjunger.

Men denna midsommar har vi i alla fall ingen brist på sommarblomster! Hela trädgården är full av stora vackra och vita prästkragar. Varje morgon när man öppnar fönstret står de där och välkomnar oss. Det är som om de alla sjunger i kör: “Sommar, sommar, sommar”. De är verkligen en upplevelse på nära håll!

En fördel med att ha prästkragar i hela gräsmattan är att man slipper klippa gräset!

prastkragar550

Här en hink jag plockat till gumman min!
prastkragarhink550

Det här inlägget postades den 8 juni, 2009 av Carl Stridsberg i Allmänt, Högtid & Fest, Midsommar. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar