Inlägg märkta "sjölejon"

8

december

Upplev Galapagosöarna

Galapagosöarna utanför Ecuadors kust har ett otroligt djurliv och många av arterna där är helt unika för öarna. Eftersom det aldrig funnits några stora rovdjur på öarna är de flesta djur helt orädda. Det går att komma mycket nära. Det finns häftiga djur överallt. På land, i havet och i luften. Vissa djur vill man se både hav och land, som t.ex. sjölejon och havssköldpaddor.

Emil_USA_Galapagos_sal640

Annars är Galapagossköldpaddan en stor attraktion och de är världens största sköldpaddor. Havsleguaner finns i massor och de som finns på Galapagos är de enda i världen som hämtar sin föda i havet.

Emil_USA_Galapagos_skoldpadda640

I princip alla resor till Galapagosöarna går via Ecuador. Därifrån flygs fry till och från två öar, Santa Cruz och San Cristobàl. Det allra bästa sättet att uppleva Galapagos är att åka på en guidad kryssning. De minsta båtarna tar 16 personer och de största över 100 personer. Snåla inte med kryssningen, en finare kryssning ger normalt en bättre guide också och det är viktigt på Galapagos!

Emil_USA_Galapagos_fagel640

Läs mer om Galapagosöarna på Galapagosoarna.se.

11

december

Vill du bli en bättre fotograf? – Följ med Nikon till Ecuador och Galapagos!

Travel Logic Nordic har fått nöjet att för sjätte gången arrangera Nikons stora fotoresa!

Under 11 dagar (9 nätter) från och med den 17 oktober 2013 får du möjlighet att i Charles Darwins fotspår utforska några av världens mest spännande och mytomspunna öar med ett djur- och växtliv som inte går att finna någon annanstans på jorden – allt under ledning av fotograf Peter Eriksson som med sin gedigna erfarenhet är ett stöd såväl kameratekniskt som bildmässigt.

Detta är en unik möjlighet med begränsat antal deltagare och som vanligt gäller principen “först-till-kvarn”.

Vill du veta mer, vänligen kontakta Irena Strozyk på Nikon på (tele 0709-955825) eller Jesper Wirdén på Travel Logic (tel: 040-107651).

Travel Logic Nordic AB är specialister på att utforma individuellt anpassade resor för privatpersoner och företag.

Travel Logic Nordic AB är en riktig resebyrå – en sådan du kan ringa till och få tala med en livs levande människa! Vi värdesätter personlig kontakt och det tycker vi är en förutsättning för att din resa ska bli så som du vill ha den.

Läs mer om resan här!

Travel Logic Nordic AB • Kärleksgatan 2a • 211 45 Malmö • Telefon – 040 10 76 50 • Fax – 040 10 76 59 • info@travel-logic.se