Inlägg märkta "Mässa"

25

februari

Amerikadag på Fort Swanson i Osby!

Lördagen den 2 mars arrangeras vår traditionella resedag för 11:e gången. Ingen annanstans i Skandinavien finns så mycket information samlat om USA.

fort_swanson
Fort Swanson, Swanson´s huvudkontor i Osby, Fotograf/Källa:Swanson´s

Turistmyndigheter från mer än 20 stater och städer finns på plats. Florida är välrepresenterat med Orlando och alla badorter, t ex Miami Beach, Fort Lauderdale och Clearwater Beach. New York, Kalifornien, sex stater i Klippiga Bergen, Tennessee och städer som San Diego och Memphis finns också på plats. Dessutom SeaWorld, California Wine Institute, flygbolag, kryssningsrederier, biluthyrare, hotell m.m. Vi håller 17 föredrag om olika resor.

saloon
Saloonen, Fotograf/Källa:Swanson´s

Ifjol slog vi nytt rekord i besökare. I år har vi utökat området med ett stort uppvärmt tält för att bereda mer plats och vi räknar med över 1300 besökare från hela södra Sverige. För den som planerar en resa till USA är ett besök hos oss den 2 mars ett måste.

personal2003
Swanson’s personal, 2003, Fotograf/Källa:Swanson´s

För mer information se vår hemsida www.swansons.se eller kontakta Tommy Swanson, 0479-144 35, tommy@swansons.se

Om Swanson´s

Swanson’s är en researrangör specialiserad på resor till Nordamerika. Företaget grundades 1978 av Tommy Swanson, som även idag äger och driver företaget. Vi har marknadens mest omfattande program till Nordamerika. Vi skräddarsyr resor, men har även färdiga paketresor. Rundresor med svensk guide finns både till Amerika och andra världsdelar. Huvudkontoret i Osby, Fort Swanson, är byggt i västernstil och här finns cirka 25 anställda.

4

januari

Upplev Sverige Mässan! Tävla om fribiljetter!

Nu har du chansen att vara med i utlottningen av fribiljetter till Upplev Sverige mässan.

OBS! Tävlingen är avslutad. Du finner vinnarna på Upplev Sverige´s Facebooksida, se nedan..

fyr640

För att vara med och tävla ska man:

  1. Gilla tävlingen och Upplev Sveriges FB sida, innan 6 januari!
  2. Dela tävlingen med dina vänner

Observera att man även måste ”GILLA” Upplev Sveriges Facebooksida för att delta i tävlingen!
Facebook; https://www.facebook.com/upplevsverige

Vinnarna presenteras den 8 januari!

skidgrupp_ungdomar640

Om Upplev Sverige Mässan 

Upplev Sverige är en publikmässa och en mötesplats som lyfter fram svenska destinationer, högkvalitativa resmål, matturism, attraktioner, evenemang och utmaningar.

Här visar vi upp det allra bästa Sverige har att erbjuda gästen – på ett nytt, alltigenom professionellt sätt med hög kvalitet och värdskap i tydligt fokus.

Hemsida; http://www.upplevsverigemassan.se/

18

september

Winter Show 2012

Den 9-11 november är det dags för Winter Show, den nya mötesplatsen i Stockholm för alla som älskar en aktiv vinter.

Mässan erbjuder massor aktiviteter för både stora och små, allt från rullskideåkning och afterski till föredrag om lavinkunskap.

På Winter Show på Stockholmsmässan kan besökarna hitta de rätta prylarna, de bästa destinationerna och det häftigaste utbudet för hela familjen. Den nya mässan är också full av aktiviteter, underhållning och tävlingar.

Rackartygarna, finns på plats med en egen monter, där de kommer att visa sina filmer, ställa ut sina leksaker och sälja sina unika tröjor. Se Rackartygarna på http://www.youtube.com/user/Sparveen?blend=1&ob=4#p/u/13/IRNL_Rl9WC0

Föredrag och filmer, i mässans 450 kvadratmeter stora lounge fylls scenen dagtid av föredrag och filmvisningar. Afterski på fredags- och lördagskvällen arrangerar Tott i Åre afterski i loungen. Det utlovas hög feststämning med hjälp av det välkända afterski-bandet Petter all star band från Jämtland.

Öppettider: fredag 10.00-19.00, lördag och söndag 10.00-18.00.

Winter Show entrébiljett gäller även som entré för Allt för Hälsan som arrangeras parallellt på Stockholmsmässan. Det går också att köpa en kombinationsbiljett till alla tre mässorna som anordnas samtidigt i Älvsjö 11-13 november; Mitt kök, Allt för hälsan och Winter Show.

För mer information: Wintershow.se