Inlägg märkta "lindvallen"

17

januari

SkiStar Sälen satsar extra på de yngsta gästerna

Salen_Valle_snogubbe640
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Barnens egna veckor Söndag-torsdag vecka 10-12 2013 är barnens alldeles egen tid i Sälen. Möt Valle, Vintra och alla deras vänner och häng med på spännande aktiviteter och roliga äventyr. Förutom att det händer massa roligt för barn under dessa veckor så är det mesta också gratis för barn tom 7 år.

Barnfamilj_Salen_foto_Jonas
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Barn till och med sju år åker alltid kostnadsfritt i skidbackarna på alla SkiStars destinationer. Söndag till torsdag vecka 10-12 premieras de allra yngsta gästerna i Sälen extra mycket med gratiserbjudanden utöver det vanliga. Gratis badentré på Sälens upplevelsebad Experium, gratis lunch- och middagsbufféer på utvalda ställen och fritt komplett alpinpaket för alla barn till och med sju år.

Läs mer på vår systersajt ListitSweden.se här!

28

december

Succe för prisvärt fika i Sälen!

Barnfamilj_Salen_foto_Jonas
Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Förra vinterns nyhet i Sälen ”Pjäxfika” blev snabbt en succé och under säsongen såldes inte mindre än 23,500 Pjäxfika på 15 försäljningsställen i SkiStar Sälens skidområden. Uppskattningsvis ökade försäljningen med 10%* jämfört med säsongen innan. Pjäxfika innebär att alla gäster med pjäxor har möjlighet till ett prisvärt fika i farten. För 20 kronor får gästen kaffe alternativt varm choklad samt fikabröd. Till denna vinter utvecklas Pjäxfika ytterligare med Pågen som partner och fler försäljningsställen i skidområdena.

”Vi arbetar kontinuerligt med att göra det enkelt och bekvämt för våra gäster. Därför känns det mycket bra att SkiStar tillsammans med lokala krögare och partners kan erbjuda gästerna ett prisvärt fikaalternativ som går att köpa direkt i anslutning till skidbacken. Pjäxfika gör det enkelt att snabbt ladda batterierna när orken tryter för att sedan fortsätta sin dag i skidbacken!”, säger Jonas Bauer destinationschef SkiStar Sälen.

Pjäxfika är ett samarbete mellan SkiStar Sälen, lokala krögare på orten och Pågen som supportar konceptet.

”Gästerna uppskattar verkligen Pjäxfika. Det är enkelt, billigt och snabbt. I våra enheter i Hundfjället sålde vi ca 15 000 Pjäxfika förra säsongen”, säger Niklas Ahlén som driver bland annat Fompes Grill och topprestaurangen Lyktan i Hundfjället tillsammans med sin bror Krister Ahlén.

Fakta Pjäxfika SkiStar Sälen

Kaffe eller varm choklad samt fikabröd 20 kr.

För skidåkare i alla åldrar med pjäxor eller snowboardskor på fötterna.

Försäljningsställen i SkiStar Sälens skidområden; Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället.

Pågen är ny partner till SkiStar Sälen och kommer att supporta prisvärt fika i fjällen med sina produkter

Läs om öppettider, skidåkning och kolla på inspirerande snö och skidåkningsfilmer på www.skistar.com/salen

6

november

Säsongsöppning i Sälen!


Fotograf/Källa:Fredrik Rydén

Fredag den 9 november har Lindvallen i Sälen säsongspremiär med utförsåkning för hela familjen. Sälen premiäröppnar stort med nedfarterna Gustav, Lisa, Nisse, Lotta och Olle samt barnområdet och miniparken i Gustavbacken.

Det gynnsamma väderförhållandet med minusgrader dygnet runt under slutet av oktober månad har gjort att snötillverkningen gått mycket bra. Detta gör att Sälen kan öppna rekordmånga nedfarter för skidåkning redan nu till helgen.

”Förutsättningarna har gjort att vi öppnar med den bästa skidprodukten på mycket länge, hela fem nedfarter redan från start. Nu ser vi fram emot en snörik säsong fylld av härlig skidåkning”, säger Jonas Bauer, Destinationschef SkiStar Sälen.

Öppettider:

Fredag & lördag kl. 09:00-18:00

Söndag kl. 09:00-15:30

Därefter öppet måndag till torsdag kl. 09:00-15:30, fredag & lördag kl. 09:00-18:00, söndag kl. 09:00-15:30

Mer information om öppettider och snöläge samt inspirerande snö- och skidåkningsfilmer finns på www.skistar.com/salen.

Kommande event:

Helgen 30 november-2 december arrangeras ”Skidpremiär med MySkiStar” i Tandådalen

Helgen 7-9 december arrangeras ”MySkiStar Skidtestarhelg” i Lindvallen med vinterpremiär på Experium och årets nyheter Waynes Coffee, O´Learys och Experium Bar.

 Kontakt
SkiStar Sälen
Sälenhuset, Fjällvägen 25, 78067 Sälen

Läs mer på http://www.skistar.com/salen