Inlägg märkta "disney on ice"

2

september

Disney On Ice utökar sin sverigeturne!

alvor680
Fotograf/Källa:Disney On Ice

Disneyälvorna med Tingeling bjuder på magiska äventyr och för första gången får du se älvorna ta sig fram på isen, alla i sin alldeles egna stil. Disney On Ice Worlds of Fantasy är en lekfull is-show med mycket värme och humor. På isen blir det en blandning av nya och klassiska Disneyäventyr.

Tid & Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad januari – mars 2014. Biljettsläpp Karlstad 3 september klockan 9.00. Biljetter Ticnet eller direkt på arenan.

Nu utökar Disney On Ice sin sverigeturné 2014 med ytterligare en spelplats. Förutom Stockholm, Göteborg och Malmö går turnén också till Karlstad och Löfbergs Lila Arena.

Disney On Ice är Sveriges största årligen återkommande event för barnfamiljer. Sverigeturnén 2013 lockade 120 000 besökande barn och vuxna som fick se is-artister i världsklass, de välkända och älskade Disneyfigurerna live på isen och uppleva ett färgstarkt och fantasifullt äventyr på isen.

Den nya föreställningen – Disney On Ice Worlds of Fantasy är en lekfull is-show med mycket värme och humor. På isen får publiken se en blandning av nya och klassiska Disneyäventyr. För första gången gör karaktärerna från BILAR – Bärgarn, Sally och Blixten McQueen entré på isen. Nya bekantskaper på isen är också Disneyälvorna med Tingeling som bjuder på magiska äventyr. Musse och Mimmi är förstås på plats liksom Woody, Buzz Lightyear, Jessie och alla de andra från Toy Story 3.

bilar680
Fotograf/Källa:Disney On Ice

Ta en kort smygtitt på Disney On Ice Worlds of Fantasy här och läs mer om föreställningen som kommer till Sverige i januari-mars 2014.

Disney On Ice Worlds of Fantasy

Ericsson Globe 2-6 januari

Scandinavium 10-12 januari

Malmö 16-19 januari

NYTT Karlstad 28 februari – 2 mars

The Walt Disney Company Europa

The Walt Disney Company presenterar live-underhållning som ses av mer än 6,5 miljoner européer varje år. Is-showen Disney On Ice och barnmusikalen Disney Live! som baseras på välkända Disney-karaktärer, turnerar i Europa, Afrika och Mellanöstern.

Disney On Ice och Disney Live! produceras av Feld Entertainment Inc. – en av världens största underhållningsarrangör som också stårbakom Feld Motor Sports med bland annat Monster Jam.

Läs mer på; http://www.disney.se/disney-on-ice/worlds-of-fantasy/

18

december

Disney On Ice firar 20 år i Sverige!

MickeyochMinnie600
Fotograf/Källa:Disney On Ice

Direkt efter julhelgen och några dagar framåt intar barnen Globen tillsammans med sina föräldrar, släkt, vänner, mor- och farföräldrar. Det är premiär för Disney On Ice – ett av Sveriges allra största årligen återkommande evenemang för barnfamiljer som i år firar 20 år i Sverige.

Disney On Ice har besökt Sverige under sin årliga europaturné 20 år i rad. Jubileet firas med is-showen Disney On Ice Let’s Celebrate där Musse och Mimmi tar med publiken till jordens alla hörn för att fira fest och glädje.

I Disney On Ice Let’s Celebrate får du se 52 olika Disneyfigurer på isen fira vår fantastiska värld. När körsbärsträden blommar är det stor fest och vi firar med Mimmi.

D30_Sakura
Fotograf/Källa:Disney On ICe

Under de 20 år som is-showen har turnerat i Sverige har totalt mer än 2,5 miljoner besökare sett Disney On Ice. För många familjer är det en tradition, för andra väntar en ny spännande upplevelse efter julhelgen. Vad är det då som lockar publiken?

– Disney är ett starkt och välkänt varumärke och produktionen håller högsta klass. Det är en mycket välgjord is-show som publiken får se när Disney On Ice besöker Sverige. Jag tror att tidpunkten är perfekt. Disney On Ice turnerar alltid i Sverige med start vid jul- och nyårshelgerna. Det finns heller inte så många andra evenemang som verkligen lockar hela familjen. Disney On Ice gör det, här finns något för alla generationer. Det är också ett tillfälle att få drömma sig bort en stund och med fantasins hjälp uppleva magiska händelser i sagans underbara värld, säger Bo Wahlfeldt, WOC Marketing och ansvarig för Disney On Ice Sverige.

final
Fotograf/Källa:Disney On ICe

Den nya föreställningen som har premiär efter julhelgen heter Disney On Ice Let’s Celebrate. Här får du se 52 olika Disneyfigurer på isen fira vår fantastiska värld. Du får hänga med Musse och Mimmi och alla deras vänner på storslagna festivaler och fira fester och högtider från jordens alla hörn. Du får se Kalle Anka, Kajsa, Pluto, Långben, Prinsessan Tiana, Lilo & Stitch, Baloo, Mowgli, Peter Pan, Mulan, Disneyprinsessorna, Aladdin, Pinocchio och många, många fler.

Biljetter: www.ticnet.se

Disney On Ice Let’s Celebrate

Ericsson Globe Stockholm 27- 30 december 2012.

Scandinavium Göteborg 4-6 januari 2013

Malmö Arena 10-13 januari 2013

DET HÄR ÄR DISNEY ON ICE

Disney On Ice är en is-show för hela familjen med alla Disneyfavoriter på den glittrande isen, is-artister i absolut världsklass och den oförglömliga och flerfaldigt prisbelönade musiken från älskade Disneyklassiker. Disney On Ice turnerar i hela världen med flera olika is-shower och besöker Sverige med en ny is-show varje år. Disney On Ice är Sveriges största årligen återkommande evenemang för barnfamiljer och ses av mer än 120 000 barn och vuxna varje år. För många barn är Disney On Ice den första fantastiska upplevelsen av live-underhållning och ett oförglömligt minne – att se sina Disneyfavoriter på isen.

Läs mer på http://www.disney.se/disney-on-ice/lets-celebrate/

17

oktober

Ge familjen en upplevelse i julklapp!

Ge bort en upplevelse i julklapp!

 

Sveriges största årligen återkommande evenemang för barnfamiljer är Disney On Ice.

I år startar Sverigeturnén direkt efter julhelgen med föreställningar i Stockholm.

Turnén går sedan vidare till Göteborg och Malmö.

Köp biljetter nu och häng med Musse och Mimmi när det de firar högtider och festligheter från jordens alla hörn i Disney On Ice Let’s Celebrate.

Biljetter till Disney On Ice Let’s Celebrate,  finns att boka på www.ticnet.se

Läs mer om föreställningen här.