22

oktober

Tura Scandinavia välkomnar er till Fotomässan i Forum Köpenhamn

tura640

Tura Scandinavia AB monter Fotomässan

Välkommen till en späckad monter fylld med det senaste och hetaste inom foto från Sigma, Manfrotto, Gitzo, Kata, National Geographic, Hoya, SanDisk och Mitsubishi. För första gången arrangeras fotomässan i Köpenhamn och platsen är Forum. Du är välkommen att besöka oss i monter F07:08 då mässan pågår mellan 26-28 oktober. Förutom att prata med oss kan du känna och testa våra produkter och du har även möjligheten att vinna Kata väskor genom att delta i vår ”shoot out”. Klarar du att svinga upp din kamera från en slingväska inom utsatt tid? Då belönas du med en Kata väska. Starkt rekommenderat att du gör ett försök.

I vår monter kan du även se Sigmas monsterobjektiv 200-500 f/2.8 DG EX APO – en pjäs på 15700 gram.

turabsigma640
Sigma 200-500 f/2.8 DG EX APO

Ta med din kamera och minneskort så kan du printa ut bilder i vår Mitsubishi fotoskrivare och med egna ögon se den fina kvaliteten. Förutom våra danska besökare hoppas Tura Scandinavia AB på många besökare från södra Sverige då nu mässan arrangeras inom rimligt avstånd.

Facebook: Tura Scandinavia

För mer information

http://www.fotomessen.net/

Det här inlägget postades den 22 oktober, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Researtiklar och är taggat , , , , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar