18

september

Min nya hatt!

Fick en tjusig hatt i present av min dotter när hon jobbade som volontär i Mozambique, Afrika.
Tyvärr var hatten många nummer för stor för mig vilket min dotter, Rebecka, visar här;

Rebecka_Afrikahatten600
Foto; Carl Stridsberg

Men så var jag och min för stora hatt på Killhults Countryfestival, och där hittade jag min nya hatt. En underbar sak i svart läder med lite flätning på.
Jag försökte byta in min Afrikahatt hos butiken där, men de var inte så pigga på att göra ett byte. Däremot stod det en vakt bredvid mig som hörde vårt samtal.
Han bad att få prova Afrikahatten och när han gjort det sa han att hans pappa hade ännu större huvud än han, (Det var en stor vakt) så han köpte Afrikahatten så att jag kunde byta den mot min nya fina hatt! 🙂

Så här ser den nya tjusiga hatten ut på min dotter, Rebecka:

rebecka_640
En snygg hatt på en riktig snygging!  Foto, Carl Stridsberg

Så nu har man en hatt som man kommer att trivas i resten av livet.. Nu fattas det bara en häst och en sadel också för att bilden ska bli komplett!

Det här inlägget postades den 18 september, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Nyttigt & Roligt och är taggat , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar