20

maj

Utomhusupplevelserna bidrar till Sveriges tankeproduktivitet!

Utomhusupplevelser blir allt viktigare, för oss som människor och för branschen specifikt. För livspusslande och stressade svenskar blir naturen en källa till rekreation för kropp och själ.

utomhusupplevelser_flicka_6

Människor som vistas utomhus mår bättre och presterar bättre. Utomhusupplevelsen kan därmed få en viktig betydelse för Sveriges BNP. Det visar den rapport som Kairos Future gjort på uppdrag av organisationerna SLAO (Svenska Liftanläggningars Organisation) och SCR (Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation).

Läs mer på vår systersajt ListitSweden.se här!

Det här inlägget postades den 20 maj, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Nyheter inom turism, Nyttigt & Roligt och är taggat , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar