8

april

Vill du bli rådgivare och hemlig gäst?

swedishvelcome650
Kolarbyn/Foto: Mikaela Larm

Du får åka runt i landet och testa turistföretag: boenden och upplevelser som Sala Silvergruva, Väderöarna och Astrid Lindgrens Värld. Du får månadslön för att bo på hotell och uppleva allt som Sverige har att erbjuda.

Läs mer här! 

Swedish Welcome är en ideell organisation med ändamålet att ge företag och andra organisationer inom den svenska besöksnäringen konkret vägledning för att skapa bättre upplevelser, som motsvarar eller överträffar gästernas förväntningar på ett sätt som bidrar till ett hållbart samhälle och att Sverige blir en ledande nation inom turism. Swedish Welcome drivs utan vinstsyfte och har sitt säte i Stockholm.

Det här inlägget postades den 8 april, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Nyheter inom turism, Nyttigt & Roligt, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar