6

mars

Vemdalen är på Vildmarksmässan 7-10 mars!

ryttare640
Bilden ovan: Ridning i Vemdalen Foto:Jocke Lagercranz/Härjedalsbild

Vemdalen har bland annat tagit fram en unik mobil-app så gästerna kan ta del av dagsaktuell information om evenemang, aktiviteter och erbjudanden i trakten. Dessutom väder, spår- och ledkartor som också ökar säkerheten på fjället.

CyklingVemdalen640
Cykling i Vemdalen, Foto:Jocke Lagercranz/Härjedalsbild

Vemdalen är ett stort område bestående av ett flertal orter med ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Destination Vemdalens app är ett led i att förbättra turistinformationen och ge besökarna de bästa förutsättningarna att uppleva mångfalden i området.

Läs mer här på ListitSweden.se!

Det här inlägget postades den 6 mars, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Evenemang & Tävlingar, Nyheter inom turism, Svenska turistmål och är taggat , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar