9

mars

Upplev Skåne under Eurovision!

sofiero_rhododendron640

Rhododendron på Sofiero, Helsingborg, Fotograf/Källa:Lena Birgersson

Malmö och Skåne har mycket att erbjuda besökare i maj. Oavsett om det är Eurovisionfinalen eller något annat som lockar så finns det gott om möjligheter att kombinera ett besök eller möte med en rad olika upplevelser. Det finns fortfarande ledig kapacitet på allt ifrån lyxhotell till campingar och stugbyar, och med kollektivtrafiken går det snabbt och lätt att ta sig runt.

Malmö är den minsta värdstaden för en Eurovisionfinal de senaste 20 åren. Bland argumenten för valet av Malmö nämns bland annat att en mindre stad kan genomsyras av evenemanget på ett sätt som aldrig en större stad kan göra. Den svenska ledningsgruppen för Eurovision 2013 vill utöka spelplatsen långt utanför arenan. Redan vid ankomsten till någon av flygplatserna eller tågstationerna ska besökaren känna delaktighet i detta megaevent.

Läs mer här på ListitSweden.se!

 

Det här inlägget postades den 9 mars, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Svenska turistmål och är taggat , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar