18

mars

Upplev Björkliden Fjällby

Björkliden Fjällby är en fjällanläggning med boende på Hotell Fjället, i stugbyn Kåppas, och lite enklare boende på Gammelgården Ski Lodge (vintertid), vandrarhem Fjällbo (sommartid) eller på campingen. För boende utöver det vanliga kan du övernatta på Sveriges högst belägna fjällstation; Låktatjåkko Fjällstation (1228 m.ö.h) med restaurang och bar!

vandring_bjorkliden640
Foto: Markus Alatalo

På sommaren kan du spela golf under midnattssolens sken eller följa med på en tur i ett av Sveriges längsta grottsystem; Kåppasjokkagrottan.

Läs mer på Hittaupplevelse.se och på ListitSweden.se

Det här inlägget postades den 18 mars, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Resa med barn, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar