6

mars

Ny utställning på Åbergs Museum – Mannen från Morristown

En utställning av Jan Håfström.

Original och skisser med Mr Walker, Diana Palmer och Devil.

Hafstrom_Mannen_600

Jan Håfström (född 1937) är en av Sveriges främsta konstnärer och är representerad på en rad museer i Sverige och utomlands. År 2000 återvände Jan Håfström till det figurativa måleriet och återknöt till en av sin barndoms hjältar, Mr Walker alias Fantomen.

Utställningen visas 5 mars-1 september.

Läs mer på http://www.abergsmuseum.se/sv.html/museet-tillfallig-utstallning

amlogga126 aslogga188

Det här inlägget postades den 6 mars, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Nyheter inom turism, Nyttigt & Roligt, Svenska turistmål och är taggat , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar