13

mars

Bara ett år kvar att leva!

“Tänk att din läkare efter en hälsokontroll satte sig ner, såg dig djupt in i ögonen och sa att han var ledsen. Tänk dig att du bara har ett år kvar att leva. Tänk dig verkligen in i situationen.”

Ett år från idag.

“Vad skulle du göra? Vad skulle du inte göra? Vilka böcker skulle du läsa? Vilka TV-program skulle du se? Vilka människor skulle du träffa? Vilka människor skulle du berätta för hur mycket du uppskattar dem innan det är försent? Vilka skulle du förlåta?”

Orden ovan är från Annelie Pompe´s blogg. Läs vidare om vad det handlar om  här! 

Ibland är det kanske bra att vi stannar upp och funderar så? Tänk om jag bara hade ett år kvar i detta jordeliv!

Det finns ju faktiskt människor som fått en sådan här dyster diagnos, det får man förstå..

Annelie Pompe är en äventyrlig kvinna, “Världens djupaste och högsta” – Hon har bestiget världens högsta berg men är också den kvinna som dykt djupast ner i havet som fridykerska.

ettarkvarattleva640

Under 2011 besteg hon Mount Everest utan syrgas som första svenska kvinna, och en av få i världen.

Föredrag på djupet med världsmästaren i fridykning!

Annelie erbjuder inspirerande och motiverande föredrag som specialanpassas efter företagets/föreningens önskemål och tema. Föredragen är kopplade till hennes äventyr och kunskaper inom idrottsbranshen, målfokusering och mental styrka.

“Tankarna påverkar allt vi gör”, menar Annelie. Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Men detta som grund kan vi sätta mål och lyckas nå målen utan att känna stress eller ångest.

I egenskap av Personlig Tränare kan Annelie även rikta föreläsningarna mot friskvård och hälsa. Hon inspererar dig och dina kollegor/kunder att ta tag i sin hälsa och berättar hur man gör för att må bättre, inifrån och ut.

Liksom Annelie är föredragen inspirerade av österländsk filosofi och idrottspsykologi, ämnen som återkommer på olika sätt i nästan alla sammanhang.

Workshops – andas och träna ditt sinne

Annelie kombinerar även föredrag med mer aktivt innehåll. Föreläsningen kombineras med att Annelie leder yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att testa och träna sinnets kapacitet. För denna typ av workshop krävs ett större utrymme fritt från möbler och utrustning. Man kan även anlita Annelie för träningspass, fridykning eller klättring i samband med kick-offer och evenemang.


Vem ser mest graciös ut? 🙂

Läs mer om Annelie på hennes egen hemsida där du även når hennes blogg; http://www.anneliepompe.com/

Det här inlägget postades den 13 mars, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Annelie Pompe, Gästbloggare. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar