13

februari

Upplev våren på romantisk kryssning i Medelhavet!

MSC Cruises presenterar sommarens mest romantiska kryssningsupplevelse med start den 7 april.

couple_Ship_MSC_Fantasia

Fördelarna med att kryssa under våren och försommaren är många: priserna är lägre, det är ofta mindre passagerare ombord och du får en försmak av sol och värme. Den mest perfekta tiden för en romantisk kryssning, helt enkelt.

Läs mer om kryssningen med MSC Cruises kryssningar och deras fartyg, MSC Fantasia, en av MSC Cruises tolv fartyg på Hittaupplevelse.se!

Det här inlägget postades den 13 februari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Researtiklar och är taggat , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar