18

februari

Upplev hundspannsäventyr i Umnäs!

Letar Du efter hundspannsäventyr eller fjälläventyr – Välkommen till The Silent Way i södra Lappland. Upplev Norrskenet, Midnattssolen, friheten på fjället och tystnaden i skogen Kom närmare naturen, vildmarkens vida (och vita) vidder.

silentwayHappy_dogs_and_gue

Foto: Catrine Anderback, The Silent Way

silentwayloggan

Vi bor i södra Lappland, mellan Storuman och Tärnaby, i en liten by som heter Umnäs, vackert belägen vid Gardfjällets fot.

Kom hit på Din äventyrssemester, vår specialitet är långturer med hundspann där Du kör Ditt eget spann, men vi har även andra aktiviteter – skidtolka efter hund, hästridning, fjällvandra med packhund, fjällfiske, skidåkning och snöskoterutflykter.

Du har också den stora möjligheten att få vara med och träna + tävla! med ett “eget hundspann” från The Silent Way.

Vi tar även emot stora grupper och konferensgrupper, vill Ni uppleva något alldeles extra så har Ni kommit rätt!

Läs mer här!

Det här inlägget postades den 18 februari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar