15

februari

Isfestivalen förlänger isskulpturutställningen till 24 februari!

Uppsala_Isfestival_600

Fotograf Dan Pettersson

Efter en mycket uppskattad inledning av Isfestivalen 2013 har Uppsala kommun beslutat att förlänga isskulpturutställningen i Stadsträdgården och city. Utställningen kommer att vara belyst kvällstid till och med söndag 24 februari om vädret tillåter.

Isfestivalen genomförs av Uppsala kommun i samarbete med ICEHOTEL och Uppsalas näringsliv.

För mer information om festivalen och programmet se www.isfestivalen.se

Det här inlägget postades den 15 februari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Evenemang & Tävlingar, Nyheter inom turism, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar