28

januari

Vår Gård Saltsjöbaden blev Årets Svenska Mötesplats 2012!

Årets Svenska Mötesplats utses av de kunder som under året har besökt någon av Svenska Mötens drygt 120 utvalda anläggningar.

VG_JVD_1988_S

– Det är ett väldigt prestigefyllt pris eftersom det är kunderna som avgör. Vår Gård Saltsjöbaden är en fantastisk mötesanläggning som är starka på både hård- och mjukvara. Bra möteslokaler och rum och mycket god mat, men de är lika bra på personlig service, säger Johan Fägerblad vd på Svenska Möten.

Läs mer på vår systersajt ListitSweden.se här!

Det här inlägget postades den 28 januari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Nyheter inom turism, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar