1

januari

Upplev södra Sveriges största Skidanläggning, Isaberg!

Isaberg Mountain Resort är södra Sveriges största Skidanläggning och ett komplett aktivitetscenter med verksamhet under hela året.

isaberga

Här får du allt under ett tak mitt i den vackraste Småländska naturen. Här finns fritidsby, hotell, camping, konferensanläggning, älgpark, aktivitetscenter för bla kanot, fiske och vandring, samt erbjuds mycket god mat från vår restaurang.

Läs mer på Hittaupplevelse.se här!

Det här inlägget postades den 1 januari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Resa med barn, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

2 svar till “Upplev södra Sveriges största Skidanläggning, Isaberg!“

Kommentarer

  1. Marie, Isaberg skriver:

    Varmt välkomna till Isaberg!

Lämna en kommentar