8

januari

Upplev MC-Mässan Stockholm 2013

Sveriges största MC-mässa kommer tillbaka till Stockholm under nytt namn!

motorcykelns_dag_utstallnin
Bilden; Källa. Stockholmsmässan

Den 24-27 januari 2013 slår portarna än en gång upp för årets höjdpunkt för alla motorcykelälskare, då Stockholmsmässan åter står värd för branschens egen mässa. Samtidigt passar mässan på att byta namn, från På två hjul, som den hetat under tolv år, till rätt och slätt: MC-Mässan.

Läs mer här på vår systersajt ListitSweden.se!

Det här inlägget postades den 8 januari, 2013 av Carl Stridsberg i Allmänt, Evenemang & Tävlingar, Nyttigt & Roligt, Svenska turistmål och är taggat , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar