10

september

Österrikes Ötztal, njut av skidåkning i solsken!

Tyrolens glaciärer bjuder på höjdpunkter från september till maj. Ötztal är en enorm friluftsscen omgiven av 250 bergstoppar på över 3 000 meters höjd.


Skiing Ötztal, TyrolPhotographer:© Austrian National Tourist Office/ Peter Burgstaller

Från september till långt in i maj är Ötztal redo att ge gäster i alla åldrar en vintersemester med upplevelser på skidor, längdskidor, skridskor, snowboards, med snöskor eller på klättertur uppför frusna vattenfall – och avslutas förstås med österrikisk afterski i toppklass.

Läs mer här på Hittaupplevelse.se!

Det här inlägget postades den 10 september, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Researtiklar och är taggat , , , , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar