16

september

Annelie Pompe är hemma igen – i havet!

Kvinnan som varit högst och djupast, Annelie Pompe, är nu tillbaka i sitt rätta element- havet! 🙂


Så här skriver hon på sin blogg:

“Tidig morgon. Ut ut hotellrummet, värme, runt en liten oas av palmer så ligger det där. Underbara havet. Det glittrar perfekt och ja – det väntar på mig.

Några timmar senare hänger jag på 20 meters djup, blundar och lyssnar. Det känns inte som vatten så varmt är det. 27 grader och det är bara smekande härligt mjukt. Jag stannar löjligt länge för att göra ett uppvärmningsdyk. Det känns som att komma hem igen. 2 minuter och 37 sekunder senare är jag tillbaks vid ytan, lika hemma där.” 

Besök Annelie på hennes egen blogg här och se fler vackra bilder från havet! 

 

Det här inlägget postades den 16 september, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Annelie Pompe, Fotografer, Gästbloggare. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar