25

september

Åk på vinterweekend, kom hem som nygift!

Inspirerade av populära drop-in-vigslar och Las Vegas spontanbröllop, har Copperhill Mountain Lodge i Åre skapat ett helt nytt paket i vinter.


Bilden: Copperhill Mountain Lodge

Åk på vinterweekend och kom hem som gift par! På engelska finns ett ord för fenomenet: elopement. På svenska rymmer vi hemifrån, och väljer ett intimt och spontant litet bröllop framför ett uppstyrt, stort och välplanerat. Copperhill Mountain Lodge spetsar nu till den klassiska romantiska weekendresan, och erbjuder ett boendepaket där både vigselförrättare, vittnen och professionell fotograf ingår.

Läs mer här!

Det här inlägget postades den 25 september, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Bröllop, Högtid & Fest, Nyheter inom turism, Svenska turistmål och är taggat , , , . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar