1

augusti

Hälleberga Häst & Medeltida Event!

Bröllop, högtidsdag, företagsevent, möhippa, svensexa…. Hos “Hälleberga Häst & Medeltida Event” är möjligheterna många! Se den vackra bilden här nedan på ett medeltida bröllop. Den är inte bara vacker, den är väldigt unik också!


Ett medeltida bröllop i Togebodha medeltidsby. Brudparet tar emot gratulationer, festen kan snart börja!

Läs mer här på Hälleberga Häst & Medeltida Event´s hemsida! 

Hälleberga Häst & Medeltida Event finns även på Facebook! 

 

Det här inlägget postades den 1 augusti, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Bröllop, Födelsedag, Högtid & Fest, Möhippa, Svensexa, Svenska turistmål. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Ett svar till “Hälleberga Häst & Medeltida Event!“

Kommentarer

  1. Alltid kul med ett tema på bröllopet!

Lämna en kommentar