13

maj

Skogsupplevelser på Eriksgården i Vimmerby med Annelie Svensson!

Vi välkomnar Annelie Svensson med sitt företag ”Skogsupplevelser” till våra båda sajter; Hittaupplevelse.se och vår nya ListItSweden.se! 🙂

Annelie Svensson är uppvuxen på en lantgård där det fanns mjölkkor, några grisar, hästar och jakthundar vilket gjorde att hon redan från barndomen alltid haft ett stort djurintresse och i vuxen ålder blev hon även intresserad för skog och natur.

På Eriksgården (tidigare kallad Karl-Eriksgården, 1860-1900) som ligger inom Fjälster by i Tuna socken, Vimmerby kommun har Annelie bott sedan april 2006. Det är här som hon erbjuder sina mysiga och härliga skogsupplevelser!

Besök våra sajter ovan för att läsa mer om Annelie, hennes häst Isa och de andra djuren på gården!

Det här inlägget postades den 13 maj, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Barn & Familj, Månadens resa/upplevelse, Resa med barn, Svenska turistmål. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar