22

maj

ERV sponsrar Annelie Pompe som bestiger ”Seven summits”

Försäkringbolaget ERV sponsrar äventyraren Annelie Pompe med extremförsäkring när hon fortsätter med sitt stora äventyr – att bestiga sju av världens högsta berg på lika många kontinenter.

Annelie, som redan bestigit Mount Everest och Kilimanjaro (2011), är en äventyrare ända ut i tåspetsarna. I slutet på förra veckan lämnade hon Sverige för att resa till USA och det 6194 meter höga Mount Denali, Nordamerikas högsta berg.

Som sponsor står ERV för en försäkring som är anpassad för äventyrare som Annelie; Reseförsäkring Extrem. Försäkringen är en av de få som är gällande trots de tuffa förhållanden som höga höjder och de fysiska påfrestningar bergsbestigningar innebär.

– Många tror att bestiga berg och fridyka handlar om att ta risker. Helt fel, för mig handlar det mer om att undvika risker! Men man kan aldrig vara säker nog, så nu är jag jätteglad över att vara extremt försäkrad, säger Annelie Pompe!

”Seven summits” består av de högsta bergstopparna i våra sju världsdelar. Med andra ord; Mount Everest i Asien, Kilimanjaro i Afrika, Denali i Nordamerika, Aconcagua i Sydamerika, Elbrus i Europa, Carstensz pyramid i Australien, samt Vinson Massif på Antarktis.

Äventyret kommer, om allt går enligt planerna, att pågå fram till juli 2013 och Annelie kommer under resans gång blogga på erv.se samt på sin egen hemsida.
Läs mer om Annelie på hennes egen hemsida där du även når hennes blogg; http://www.anneliepompe.com/ 

Läs mer om Annelie Pompe på vår egen Hittaupplevelse.se här!

Det här inlägget postades den 22 maj, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Annelie Pompe, Gästbloggare, Researtiklar. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar