18

februari

Béatrice Karjalainen, fjällvandrerskan!

Béatrice Karjalainen heter en ung tjej som är utflyttad från Västergötland till Norrbotten där hon bor i Boden med sambo, 2 barn och 2 sibiriska katter. Utbildad systemvetare. Älskar att läsa, se film, vandra, fika och umgås med vänner.

Kikar in på hennes blogg från och till då hon skriver mycket om sina vandringar i fjällen.


Bild från Kebnekaise, Foto;  Béatrice Karjalainen

Läs om Béatrice vandringar här på hennes blogg!

Stort Tack till  Béatrice för att jag fick visa en av dina härliga fjällbilder göra ett litet inlägg om dig! 🙂

Carl Stridsberg 

Det här inlägget postades den 18 februari, 2012 av Carl Stridsberg i Allmänt, Gästbloggare, Svenska turistmål. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar