17

september

Ecobride, inspiration för ekobröllopet!

EcoBride vill inspirera fler att arrangera ekobröllop. Bröllop som sker i samklang med naturen och vår omvärld utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet eller budget. EcoBride erbjuder bröllopskonsultationer, koordinering och ekomöhippor samt utbildar företag att kunna svara på sina kunders eko-önskemål.

Katharina Brunat, Grundare.     Foto; Martin Stenmark

På EcoBride.se hittar du praktiska tips, nyheter och inspiration för ekobröllop. Inom kort lanseras även ett företagsregister som förenklar för brudpar att hitta produkter och tjänster för ekobröllop och ett forum där brudpar kan utbyta tips och erfarenheter med varandra.

Läs mer på www.ecobride.se

Se vår presentation om Ecobride på Hittaupplevelse.se!

 

Det här inlägget postades den 17 september, 2011 av Carl Stridsberg i Allmänt, Bröllop, Högtid & Fest, Möhippa. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar