26

september

Blogga med naturlivet.se

“naturlivet.se är efter några förvandlingar sedan starten 2007 numera en renodlad blogg. Vår idé är en MMS blogg för naturintresserade människor som vill ha ett enkelt alternativ att dela med sig av sina upplevelser. Bloggandet sker direkt via mobiltelefoner med MMS eller e-post och det går oftast till så att man tar ett foto eller filmar en snutt för att skicka det till webbplatsen med några rader text. Populäraste ämnena är jakt & fiske, men det mesta som har med naturen att göra är välkommet att blogga om. Vem som helst med intresse för naturen är välkommen att blogga hos oss.

Besök deras hemsida här

Morgonrodnad-vid-tjarnet580
Bilden: “Morgonrodnad vid tjärnet” Foto: Tommy Johansson

Det här inlägget postades den 26 september, 2009 av Carl Stridsberg i Allmänt. Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Ett svar till “Blogga med naturlivet.se“

Kommentarer

  1. anita skriver:

    Hej,
    Vill tipsa om en ny sajt om billiga övernattningar i Sverige. http://www.allarum.se har lagt upp alla billiga hotell, bed and breakfast, rumsuthyrning, rum, bo på lantgård osv..
    Jag hittade genom allarum.se ett fantastiskt trevligt rum med självhushåll i Kristianstad, Idabo rumsuthyrning. Ett litt bed and breakfast som var mycket trevligare än de hotell jag brukar bo på. Bara ett tips.
    Hälsningar Anita.

Lämna en kommentar