16

juli

Lars har cyklat 45000 km!

Lars Bengtsson är en äventyrare som har cyklat sammanlagt 45000 km i 58 olika länder!

larsbengtsson550
Foto:  Lars Bengtsson

Han har tillbringat 3 år och två månader i sadeln när detta skrivs…

Just nu är han i Spanien, på väg till Afrika

larsbengtssonspanien550
Foto: L ars Bengtsson

På hans webbplatsen så kan ni läsa om hans cykelturer och även se på bilder samt på kartor som visar hur han cyklat genom åren. Vill ni prenumerera på hans dagböcker ifrån pågående resa så kan ni anmäla er på hans hemsida; http://www.lostcyclist.com/

Följ denna fantastiska kille på hans strapatsfyllda resor. Det är han verkligen värd!

[poll id=”6″]

Det här inlägget postades den 16 juli, 2009 av Carl Stridsberg i Allmänt, Lars Bengtsson, Researtiklar och är taggat . Lämna gärna en kommentar eller en trackback. Du kan följa nya kommentarer för det här inlägget via RSS.

Annons

Lämna en kommentar